Maxus V90 Villa Edition; camper met bovenverdieping en balkon

Altijd al een verrijdbaar huis willen hebben met een uitschuifbare bovenverdieping, ruimte voor een zithoek, een toilet, een badkamer en zelfs een wasmachine? Dan is de Maxus V90 Villa Edition wat voor jou!

De dubbeldekker is gebasseerd op de SAIC Maxus V90, een Chinees bestelbusje. De camper beschikt over in totaal 32 vierkante meter woonoppervlakte met als absolute hoogtepunt de uitschuifbare bovenverdieping, die je eventueel kan gebruiken als eetkamer of een slaapplek met weergaloos uitzicht. Bovendien beschikt de camper over een sfeervolle plafondverlichting. 

De muren van de bovenverdieping zijn grotendeels van glas en op de benedenverdieping heb je de beschikking over een uitschuifbare wand. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze luxe camper, zul je opzoek moeten naar een van de losse dealers in Nederland. Er zijn een aantal dealers in Nederland die de camper voor je uit China kunnen halen, want in Nederland wordt de villa op wielen niet verkocht. De camper moet omgerekend zo’n 340.000 euro kosten, maar dan heb je ook wat. 

Bron: Topgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *