Martin Garrix voor rechtszaak in Leeuwarden

martin garrix leeuwarden rechtszaak

Gisteren plaatste Suksawat een foto van Martin Garrix op het terras van Fellini City Lounge. Daarbij vroegen ze zich af waarom hij in Leeuwarden was. Nou, voor een rechtszaak.

Martin Garritsen, bekend als Martin Garrix is inmiddels wereldberoemd, maar voelt zich misleid bij het ondertekenen van zijn eerste platencontract. In Leeuwarden diende afgelopen maandag eenhogerberoepszaak tussen hem en zijn voormalige platenlabel Spinnin’Records en zijn ex-managementbureau Music Allstars (MAS). Het hoger beroep is naar aanleiding van het vonnis van de rechtbank in Lelystad uit 2017. Toen werd Garrix in het gelijk gesteld. Er zou inderdaad sprake zijn van misleiding door platenbaas Eelko van Kooten bij het onderteken van zijn eerste contract. Van Kooten was des tijds directeur van zowel het label en het managementbedrijf. Volgens Garrix was er daardoor sprake van belangenverstrengeling.

Nu zijn Spinnin’ Records en MAS in hoger beroep gegaan. De advocaten geven aan dat er ten onrechte het beeld is geschetst dat Van Kooten de artiest ‘te grazen’ heeft genomen. Het zou zelfs om een ideale samenwerking zijn gegaan, waarbij het succes van Garrix zelfs te danken is aan het management en het label. Het is afwachten wat de uitkomst is. Op 10 september doet het hof uitspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *