Maria Louise was here keert terug op het Princessehof!

Maria Louise was here keert terug! Van 15 september tot en met 5 november presenteert het Princessehof opnieuw de succesvolle Son et lumière waarin video, muziek en licht samenkomen.

Het leven van Maria Louise wordt letterlijk en figuurlijk uitgelicht op de achtergevels van haar voormalige stadspaleis in het Princessehof, midden in onze historische binnenstad. De show Maria Louise was here is een meeslepende en poëtische show met videoprojecties.

De show wordt begeleid door muziek van Max Knigge, die de muziek speciaal voor deze show heeft gecomponeerd. De nummers zijn ingespeeld door het NNO. Actrice Ariane Schluter vertolkt Maria Louise.

Praktische informatie

Voordat de voorstelling begint, brengen muzikanten, dansers, woordkunstenaars of experts op geheel eigen wijze een ode aan de prinses.

De voorstellingen zijn van 15 september tot en met 5 november iedere donderdag, vrijdag en zaterdag om 20.00u te zien. Iedere voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. Wel raden we je aan om gratis tickets te reserveren via de website want vol = vol!

1 Reactie to “Maria Louise was here keert terug op het Princessehof!”

  1. Hallo,

    Ik zou graag de beeld en geluid voorstelling, ,Maria was here.”, bezoeken.

    Met vriendelijke groet,

    Jolanda Cazemier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *