Maatwerk voor jou!

Een maatpak en een confectiepak kunnen allebei passen, maar een maatpak zit toch echt iets lekkerder. Dat is logisch, want het is speciaal voor jou op maat gemaakt. Dit is ook het principe van Indivisual maandlenzen.

Wat betekent maatwerk?

Er is een verschil tussen zogenaamde standaard lenzen en lenzen op maat. Bij maatwerklenzen gaan we uit van jouw unieke ogen. Jouw ogen worden eerst helemaal in kaart gebracht. Op basis van meer dan honderdduizend meetpunten worden zowel de sterkte, de bolling als de diameter bepaald. Op basis van die gegevens wordt een set lenzen geproduceerd. Ultiem maatwerk, echt alleen geschikt voor jouw ogen.

De test

Hét voordeel van maatwerk is de passing. Doordat Indivisual lenzen speciaal voor jouw ogen worden gemaakt, passen ze perfect. Dat zorgt voor comfort: de lenzen bewegen niet te veel en niet te weinig. Ze zitten precies goed en daardoor voel je niet dat je lenzen in hebt. Dan hebben we ook nog het zicht. Door die perfecte passing vervormt de lens minimaal. Hierdoor zie je de hele dag superscherp.

Maatwerk, onze specialiteit

Een goede aanpassing van maatwerklenzen begint met een oogmeting en het maken van topografiebeelden bij ons in de winkel. Daarmee wordt de hoogte van je oog in kaart gebracht. Het is te vergelijken met een hoogtekaart. Elk oog is uniek, dus dit is de belangrijkste stap in het gehele proces. Daarna kunnen de lenzen op basis van onze meetgegevens speciaal voor jouw ogen worden gemaakt. Dit gebeurt in Emmen bij Menicon. Zij beschikken over de nieuwste productietechnieken. Zowel bij het aanmeten als bij het produceren van Indivisual maandlenzen wordt ervoor gezorgd dat de passing en kwaliteit uitzonderlijk zijn. Dat maakt Indivisual zo bijzonder.

Benieuwd of Indivisual lenzen ook iets jou zijn? Kom binnenkort eens bij ons langs in de winkel!

Dit artikel verscheen in Oogwenk (editie 1, 2020), de krant van Miedema Brilmode en Oogzorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *