Maak kennis met de voordeelboxen van Verswinkel Vers v/d Meulen

Groente en fruit duur? Dat hoeft helemaal niet. Maak kennis met de voordeelboxen van Verswinkel Vers v/d Meulen: een samengestelde box met groenten en/of fruit voor maar €14,99. Zo eet je iedere week lekker gevarieerd voor een zacht prijsje.

Iedere woensdag om 13:00 komen de voordeelboxen online op de pagina’s van Verswinkel Vers v/d Meulen. De box die je op de foto ziet is ook de box die je ontvangt. En de inhoud wisselt elke week.

Het kan soms zijn dat door drukte een product in mindere mate beschikbaar is. Wanneer dat zo is, wordt het artikel vervangen door een soortgelijk artikel. En naast de boxen heeft v/d Meulen nog meer scherp geprijsde artikelen.

Bestellingen

Bestellingen kunnen geplaatst worden tot en met donderdag, 17.00 uur. Op vrijdag, tussen 12.00 uur en 14.00 uur staat jouw bestelling klaar om opgehaald te worden. Past het vrijdags niet? Dan is er ook de optie om zaterdags af te halen. Dat kan tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

Bezorgen op vrijdags is ook mogelijk. Dit geldt voor Snakkerburen, Lekkum, Stiens, Finkum, Hijum, Hallum en natuurlijk in Leeuwarden. De bezorger rijdt tussen 12.00 uur en 14.00 uur zijn ronde.

Woon je vlakbij Leeuwarden, maar niet in het bezorggebied? Neem dan even contact op met Verswinkel Vers v/d Meulen. Dan kijken ze of er iets voor je geregeld kan worden.

Afhalen

Het afhalen van de bestellingen kan gedaan worden aan de Voltastraat 8. (8912 AE, Leeuwarden)

Contact

Instagram: @Altijdvers

Facebook: Verswinkel v/d Meulen

Tel: 06 15 39 69 46

www.verswinkelvandermeulen.nl

info@verswinkelvandermeulen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *