LUNA – LEEUWARDEN URBAN NIGHT ADVENTURE

LUNA Leeuwarden Urban Night Adventure is terug! Bijna een jaar nadat LUNA – Leeuwarden Urban Night Adventure hoopten te realiseren kunnen ze eindelijk de stad in voor een fascinerende, indrukwekkende en bij vlagen adembenemende kunstbeleving in de prachtige binnenstad van Leeuwarden.

Na drie edities ben je als bezoeker wellicht gewend aan een verassende wandeling langs bekende en onbekende plekken – tuinen, stegen, kelders, kerken, garages en grote pleinen die je altijd al kende maar nu letterlijk in een ander licht ziet.

Kom, geniet, bewonder en verwonder op diverse locaties in de binnenstad! Kijk voor een indruk van wat je kunt verwachten op www.lunafestival.nl. Ook dit jaar worden er weer LUNA tours georganiseerd door A Guide to Leeuwarden, waar je voor €12,50 een tour van 90 minuten krijgt langs de kunstwerken. Te boeken via www.aguidetoleeuwarden.nl.

Tien grote media- en lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland nemen ’s avonds de stad over om hun artistieke licht erover te laten schijnen: op het Zaailand, het Gouverneursplein, het Waagplein, de Blokhuispoort, op deze en nog vele andere plekken in de Leeuwarder binnenstad tref je LUNA! 

Struin zelf door de straten of ga mee met een anderhalf uur durende tour langs de kunstwerken met A Guide to Leeuwarden. Tickets voor de tour koop je via www.aguidetoleeuwarden.nl. 

Het Leeuwarden Urban Night Adventure is geheel gratis, op twee kunstwerken na: deze zijn te bezichtigen in het Stationskwartier aan de Snekertrekweg 1, waar tegelijktijdig het Media Art Festival plaatsvindt. Een ticket hiervoor kost slechts €7,-, waarmee je ook toegang hebt tot de MAF-expositie met veertien mediakunstwerken van jong, nationaal en internationaal talent! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *