Loop binnen bij Jansma Wonen in Hurdegaryp en voel je thuis!

Op het winkelplein in Hurdegaryp vind je woonwinkel Jansma Wonen. De lange broers Erwin en Harold laten hier hun deskundigheid schijnen over alles dat te maken heeft met vloeren, wanden, kozijnen, gordijnen en buitenzonweringen. Samen met hun vier buitendienstmedewerkers en twee parttime verkoopsters zijn ze dagelijks bezig met prettig wonen!

Bij Jansma Wonen kun je alles voor je interieur in één keer regelen. Hierdoor hoef je geen woonwinkels af te reizen om je interieur compleet te krijgen. De broers hebben bijvoorbeeld ook goede contacten met de schilder in het dorp. 

Naast dat alles voor je interieur bij de broers is terug te vinden, houden ze ook rekening met alle trends op woongebied. Zo zijn er bijvoorbeeld op het gebied van zonwering sinds kort de Silhouette Shades, de Pure Sense en de Megaview collecties terug te vinden in de winkel. Met de Silhouette Shades kun je bijvoorbeeld helemaal zelf de lichtinval en je uitzicht regelen.

Naast zonwering biedt Jansma Wonen ook allerlei vloeren aan. Met de roomplanner van Ambiant, een fabrikant van vloeren, laminaat, tapijt en vinyl, kun je een foto van je woonkamer uploaden en ge­lijk zien hoe de collectie van de fabrikant in je eigen kamer staat. 

Als je meer wil weten over alle ins en outs van Jansma Wonen, kun je het beste op hun website www.jansma­wonen.nl kijken. En wil je contact opnemen? Maak dan even een afspraak of loop eens binnen! 

Fuormanderij 51a-53 Hurdegaryp
T: 0511 477 752, jansmawonen.nl

Foto: Jan Edwin Geertsma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *