Leuke dingen om te doen in Leeuwarden tijdens het Paasweekend

Dit weekend is het alweer Pasen, ondanks dat alles gesloten is door de lockdown, zijn er nog genoeg leuke dingen te doen hier in Leeuwarden.  Wij hebben een aantal activiteiten voor je op een rijtje gezet. 

Maak een stadswandeling

Leeuwarden bestaat uit veel mooie, gezellige straatjes en dat is zeker de moeite waard om even doorheen te lopen. In Leeuwarden heb je een aantal leuke stadswandelingen die je kan doen. Namelijk: de Miniature people Leeuwarden, The Poetry route Leeuwarden, Street art Tour of de stadswandeling058. De stadswandeling heeft een paaseditie georganiseerd voor de vrijdag en maandag. Aanmelden kan via deze link.

Maak een tochtje door de Leeuwarden

Leeuwarden bestaat uit veel mooie grachten en singels. Met een bootje kun je de gehele binnenstad door varen. Mocht je niet in het bezit zijn van een eigen boot, biedt Leeuwarden je ook de mogelijkheid om een bootje te huren. Dit kan je doen bij: Greenjoy, Alde feanen of Bootverhuur Bonkevaart.

Paasbox bestellen

Ook kun je natuurlijk een heerlijke Paasbox bestellen en deze nuttigen met je familie en/of vrienden. The Tosticlub, The Bakery en de Walrus hebben deze paasboxen voor je samengesteld. 

Ga naar Park vijversburg 

Natuur en cultuurpark Vijversburg ligt vlak bij Leeuwarden en is een superleuk uitje om te doen. Je kan een mooie wandeling maken, met kunst als beleving. Het park is iedere dag geopend van 08:00 tot 18:00. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *