Lana Creates: de nieuwe designer van onze magazines

Wellicht is het je al opgevallen dat de lay-out van ons onlangs uitgekomen magazine er anders uit ziet dan de vorige edities. Deze nieuwe, verfrissende stijl is ontworpen door Lana Creates. In ons magazine ‘Winkels Leeuwarden’ maken we kort kennis met Kim van Lana Creates:

“Wat een topzomer dit!” Met enige regelmaat en een dosis sarcasme kraam ik dit uit naar mijn vrienden, die het overigens met mij eens zijn. Want zo ‘top’ is deze zomer helaas niet. Veel evenementen zijn afgelast en om nu op vakantie te gaan naar het buitenland geeft mij persoonlijk een wat dubbel gevoel.

Dan maar vrolijk in eigen land of stad de zomer vieren, niet waar? Lekker in de tuin of op je dakterras genieten van de warmte en een goed glas sauvignon blanc! Was het maar zo’n feest… Zelfs de zon heeft 2020 al afgeschreven.

Toch weiger ik met een sad-face onderuitgezakt te zitten en pak ik iedere kans om buiten te genieten met beide handen aan. Te koud voor een stadswandeling? Hello sweater! Net wat te fris voor die shiny zomeroutfit? Panty to the rescue. En ook de sauvignon blanc drink ik met alle plezier op een winderig terras, schuilend onder de parasol voor de regendruppels.

Hoewel we in een gekke periode leven en de zon zich weinig laat zien deze zomer, mag dat de pret niet drukken. Zolang ik in goed gezelschap verkeer, heb ik verder niet veel nodig om er alsnog een feestje van te maken dit seizoen. En gelukkig ben ik vaak in zeer goed gezelschap!

Kim van Lana Creates: lanacreates.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *