Kom sporten op één van de twee locaties van Sportschool Ursus!

Even lekker losgaan in de sportschool is natuurlijk super fijn. Of je nou een casual sporter bent die zichzelf elke keer opnieuw moet voorstellen of bij naam wordt genoemd bij de voordeur: de sportschool is er voor iedereen!

Als je voor een sportschool kiest, is het natuurlijk fijn om alles bij de hand te hebben. Kies daarom voor sportcentrum Ursus! Sportcentrum Ursus is het meest complete sportcentrum van Leeuwarden. Hier vind je alle programma’s van LES MILLS, een uitgebreide fitnessruimte, eGYM en een zonnestudio.

Fietsles zoals je hem nog nooit hebt gezien

Daarnaast is sportcentrum URSUS de enige fitnessclub in héél Nederland(!) waar je THE TRIP kunt doen! THE TRIP is een fietsles zoals je hem nog nooit hebt gezien! Je beklimt de flank van een supersteile gletsjer. Of je fietst door een futuristische stad.

Of wat dacht je va een digitale wielerbaan, om vervolgens met een ondergaande zon verder te fietsen? Alle werelden worden geprojecteerd op een scherm van tien meter breed en drie meter hoog.

Foto: URSUS.

Gratis proefles

Nog niet overtuigd? Kom eens langs op één van de twee locaties voor een gratis proefles, of neem een kijkje in de fitness! Iedereen is van harte welkom.

Je kunt jezelf lekker in het zweet werken op de Leeuwerikstraat 119 of op Soldatendijkje 6. Heb je Instagram? Volg Ursus ook daar! Zo blijf je op de hoogte van leuke acties.

Headerfoto: URSUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *