Kom snel de nieuwste collectie shoppen bij Store 1892!

Dames-modewinkel STORE 1892, voorheen YAYA Leeuwarden is sinds februari 2009 gevestigd in Leeuwarden, in de Kleine Kerkstraat op nummer 15. Bij Store 1892 verkopen ze diverse merken, waaronder studio Anneloes, YAYA, Soyaconcept, FreeQuent, Zizo en Maicazz. Ieder seizoen is er een leuke betaalbare collectie damesmode die goed met elkaar te combineren is.

De kleding is vrouwelijk, sportief gekleed en voor alle leeftijden geschikt. Daarnaast bieden ze een ruim assortiment aan sieraden, riemen, laarzen, tassen en andere leuke accessoires van onder andere: Trezz, My Jewellery, PostXChange en de heerlijke panty’s van Oroblu.

Ook beschikt Store 1892 over een “Brand Corner” van het merk Studio Anneloes. Hier vind je de nieuwste collectie van Studio Anneloes. Ook de basiscollectie is ruim op voorraad. Bij Store 1892 zijn ze erg blij met Studio Anneloes, omdat elke vrouw hier blij van wordt! Van sportief tot gekleed, van slank tot volslank… Studio Anneloes maakt kleding voor vrouwen met echte vormen en vindt het belangrijk dat het lekker zit. Daarnaast worden alle artikelen van Studio Anneloes op duurzame wijze ontwikkeld.

Voor meer informatie kun je terecht op de website, een mail sturen naar webshop@store1892.nl of door te bellen naar 058 299 8777 of door een Whatsappbericht te sturen naar: 06 21905289.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *