Kom jij ook naar de tiende editie van de kerstmarkt in de Blokhuispoort?

Hohoho eens even! Kun jij nog wel wat feestelijke inspiratie gebruiken? Kom dan naar de kerstmarkt in de Blokhuispoort op 10 en 11 december! Glühwein, hapjes, slingers en heel veel gezelligheid: je komt hier volledig in de kerststemming!

Het is inmiddels de tiende editie van de kerstmarkt en het belooft een groot feest te worden! Je vindt er dit jaar meer dan vijftig standhouders. Een groot deel is kleine ondernemers, wat ervoor zorgt dat je ook echt bijzondere en diverse producten op de markt aantreft. Daarnaast is er een foodplein en livemuziek.

Optredens en livemuziek

Over de livemuziek gesproken: het podium met muziek en acts is in handen van Stadsschouwburg De Harmonie. Karin Bloemen, Syb van der Ploeg en Michelle David & The True-Tones treden op!

Ook is Radio538 aanwezig met Die Verrückte Stunde en zijn er optredens van Koester en Elske DeWall! Daarnaast kunnen bezoekers hun favoriete tv-helden ontmoeten tijdens een meet & greet met Buurman en Buurman, Bumba (Studio 100) en natuurlijk is ook de enige échte Kerstman aanwezig.

Langskomen op de kerstmarkt? Dat kan zaterdag 10 december en zondag 11 december. De kerstmarkt is zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur geopend en zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur. De entree voor de markt bedraagt twee euro.

Bron foto: Blokhuispoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *