KERSTDORP WIELENPOLLE

Iedereen kent ondertussen de kerstmarkt/winterfair in de volkswijk, de Wielenpolle. Bekend door zijn vele verlichte huizen door de hele wijk waar je het ware kerstgevoel krijgt. Ieder jaar weer bouwen de bewoners een heus kerstdorp en elk jaar wordt de kerstmarkt groter en groter. Zo zijn ze nu al druk bezig met in inkopen van alles wat maar licht geeft en met de kerst te maken heeft. Ook komt er dit jaar weer live muziek en kun je er een hapje en drankje komen doen in het weekend.

De bijzondere wijk Wielenpôlle won vorig jaar een fantastische prijs: het is namelijk op Eerste Kerstdag 2020 uitgeroepen tot Mooist Verlichte Kerststraat van Nederland door Hart van Nederland. De afgelopen jaren is de kerstmarkt een waar begrip in de regio geworden en ze zijn er apetrots op.

Vanaf 3 December (t/m zondag 21 December 2021) is het kerstdorp geopend voor publiek.

Buurtbewoner Angela Mebius:

“Hallo Leeuwarders en omstreken Zoals jullie misschien wel weten hebben wij vorig jaar gewonnen met ons kerstdorp wielenpolle Wij zijn al weken aan het zoeken voor groothandels die grote kerst attributen verkopen of hangende grote kerst taferelen Wie heeft voor ons een adres, een naam een internet site. Kerstdorp opent overig dit jaar op 3 december en eindigt 21 december. Elk weekend kerstmarkt en live muziek met een hapje en drankje. Misschien tot dan en alvast bedankt Buurtbewoners wielenpolle Leeuwarden. “

2 Reacties op “KERSTDORP WIELENPOLLE”

  1. Via deze weg probeer ik contact te krijgen met jullie kerstmarkt. ik ben door jullie benaderd om te komen zingen met ons koor “kerstkoor de kerststerren.
    Ik ben de mail kwijt geraakt. Als jullie nog een koor zoeken voor jullie kerstmarkt mag u met mij contact opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *