Kent u deze zaak nog? restaurant Dionysos

Elke week blikken we terug op een zaak die inmiddels niet meer bestaat in Leeuwarden. Deze week: kent u restaurant Dionysos nog?

Twintig jaar bestond het restaurant. Horecaondernemer Dino Michidis begon het restaurant op zijn 27e, op 1 februari 1999. Met zijn Griekse roots serveerde hij jarenlang de lekkerste gyros, moussaka en andere Griekse specialiteiten.

Naast de lekkere traditionele gerechten organiseerde hij ook speciale Griekse avonden met buikdanseressen en live muziek. Het goede eten en de gezelligheid zorgde ervoor dat het restaurant snel uitgroeide tot een bekendheid in Leeuwarden.

‘Tijd voor iets anders’

In januari 2019 stopte Dino met het restaurant, omdat hij het tijd vond voor iets anders. In ieder geval stond meer vrijheid op zijn verlanglijstje, vertelde hij destijds tegen ons.

De trouwe gasten van Dionysos hoefden het eten niet te missen: afhalen en bezorgen bleef dankzij de inzet van voormalig chefkok van Dionysos nog gewoon mogelijk. Weliswaar vanuit de Vijzelstraat, maar daarmee smaakt het eten niet minder lekker.

Dino was in tussen 2019 en nu terug te vinden als nieuwe eigenaar van Cafetaria Nylan. Inmiddels is Dino de eigenaar van La Strada aan het Naauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *