Kent u deze zaak nog? Fruitbar SIS

Een lekkere smoothie gaat er bij ons op de redactie altijd wel in. En tijdens zo’n fruitig drankje dachten we even terug aan fruitbar SIS. Kent u deze zaak nog?

Fruitbar SIS was een plek waar je versbereide smoothies en andere lekkere dingen vond, die je nergens anders in Leeuwarden kon krijgen. Het was een idee van eigenaresse Siska die op Curaçao met het idee kwam, waar ze acht jaar heeft gewoond.

Verser dan vers

Bij Fruitbar SIS werden ook alle smoothies bereid met verse ingrediënten uit de koelvitrine, de fruitbar. Je kon dus precies zien wat er allemaal in je fruitige vezelbommetje ging. Alles was plantaardig, lactosevrij en ook klaar om mee te nemen. En met de kidsmenu’s met bakjes fruit, smoothies en leuke kleurwedstrijden werd er ook aan de allerkleinsten gedacht.

Helaas moeten we het al een tijdje zonder de smoothies van Siska doen, want in 2019 gaf Siska aan dat het tijd werd voor iets nieuws. Haar zaak werd verkocht en is verder gegaan als Bowls & Rolls. Inmiddels vind je La Strada in het pand waar vroeger Fruitbar SIS zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *