Kent u deze zaak nog? Cadeauwinkel EXPO

Het is weer tijd voor een heerlijk nostalgisch momentje. Een winkel die je vast nog kent maar die niet meer bestaat. Welkom in Leeuwarden neemt je graag mee terug naar je jeugd.

Weet je nog: shoppen met je eerste zakgeld? Voor je gekke posters, schoolspullen of voor een cadeautje ging je naar de EXPO. Ja, waarschijnlijk komt die knuffel (hoogstwaarschijnlijk een Diddl) die je nog wel ergens in een doos hebt bewaard van je eerste vriendje uit deze winkel.

EXPO was vele jaren dé winkel in Leeuwarden om leuke, gekke en originele cadeautjes voor je geliefde, familie of vrienden uit te zoeken.. cadeautjes die sowieso een lach gaven aan de gelukkige. Een Diddl-knuffel met hartjes voor je eerste vriendinnetje, of een paar gekke sokken met een drol er op voor vaderdag. Ja, als je een verjaardagfeestje had dan ging je automatisch naar de EXPO. Daar vond je een leuke ketting met twee hartjes.. één voor jezelf en de andere voor je beste vriendin. En als je daar dan toch was, dan standaard het pashokje in voor een gekke foto.

In 2012 ging de vestiging van de kaarten- en cadeauwinkelketen failliet.  

1 Reactie to “Kent u deze zaak nog? Cadeauwinkel EXPO”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *