Japanse restaurants Minato en Nihon88, voor ieder wat wils

Minato, gelegen op de Vrouwenpoort nummer 1 is een sushi/grill Japans restaurant. Minato is geopend op 16 juli 2019 en is nu dus al 2 jaar gevestigd in Leeuwarden. ‘Haven’ is de betekenis van het Japanse sushi/grill restaurant. Wat heel toepasselijk is, want het restaurant ligt pal aan de Wester stadsgracht en vlakbij de Prinsentuin.

Voor ieder wat wils

Minato is een all you can eat restaurant en heeft voor ieder wat wils. Chef-kok Chau, die oorspronkelijk uit China komt, weet dankzij zijn twintig jaar ervaring in de Japanse keuken wel hoe hij lekkere sushi en grillgerechten maakt. Bij Minato heb je veel keus. Ook voor vegetariërs en mensen met een allergie is er van alles. Via de tablet op je tafel kies je uit verschillende soorten sushi, grill en wokgerechten. Bij hun andere restaurant, Nihon 88, hebben ze meer wokgerechten en bij Minato serveren ze meer barbecuegerechten. 

Op dit moment is Minato helaas gesloten door de coronacrisis. Maar bij hun andere restaurant Nihon 88 zijn de terrassen gewoon geopend van 12:00 tot 18:00 uur. Ze zien er dan ook naar uit om hun weer met hun gastvrijheid op het terras van Nihon 88 te mogen verwelkomen. Nihon88 is gelegen op het Zaailand nummer 88. Graag reserveren? Bel dan: 058 785 4549. Ook kun je online bij zowel Minato als Nihon88 sushi bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *