Iterij de Fuorman: “Een beste bak vol, voor een normale prijs”

Bij iterij de Fuorman in Hurdegaryp is sinds de verhuizing van de ene kant van het plein naar nét om het hoekje het assortiment flink uitgebreid! Natuurlijk kun je er nog steeds genieten van alle koffie met gebak, de broodjes en de vertrouwde kwaliteit van snacks, maar ook van verse hamburgers, meer broodjes (die je ook ‘s avonds kunt afhalen) en een crazy milkshake!

Zo is daar bijvoorbeeld het luxe broodje hamburger, met vlees van slagerij Rijpma uit Giekerk. De broodjes wor­den rijkelijk belegd met ver­se groenten en sla en je kunt kiezen tussen een hambur­gersaus of truffelmayonaise. En een verse kip-, grill- en vegaburger zijn sinds de ver­huizing ook terug te vinden in het assortiment.

Ben je de ‘gewone’ hambur­ger speciaal gewend? Dan is er geen nood, want ook die blijf je bij de Fuorman terug­vinden. “Die liep al zo goed. We hebben klanten uit al­lerlei dorpen in de buurt die onze producten zijn gewend. Om dan je kaart over de kop te gooien en alleen maar ver­se en nieuwe producten aan te bieden? Als het goed is en de mensen vinden het prima, is het goed”, legt eigenares­se Jellie uit.

Een beste bak vol, voor een normale prijs

Ook voor de lunch kun je terecht bij Jellie en haar team, want het broodjesaan­bod is ook uitgebreid. Deze tekst wordt natuurlijk eerder geschreven dan wanneer je hem leest, dus het is moge­lijk dat je ondertussen weer bij de Fuorman (op anderhal­ve meter afstand) mag blij­ven zitten met je bestelling. Mocht dat het geval zijn, kun je bij de Fuorman dus meer doen dan alleen een snelle hap afhalen.

“We waren op de vorige loca­tie meer een cafetaria. Hier kun je bijvoorbeeld ook plates en broodjes met carpaccio of warme beenham afhalen. En, wat belangrijk is: het is na­tuurlijk niet te duur! Je krijgt een beste bak vol voor een normale prijs.” Wat misschien veel mensen niet weten is dat je je broodje gewoon telefo­nisch kunt bestellen en kunt meenemen, zowel tussen de middag als ‘s avonds!

“Als het goed is en de mensen vinden het prima, is het goed”

Heb je genoeg van je brood­je? Neem dan eens een crazy milkshake! Hoe gek het drankje is, legt Jellie je graag uit. “De milkshake is gegarneerd met een donut en een flinke toef slagroom. Ze worden ook leuk versierd met spekjes, smarties en een sausje. De kinderen zijn er helemaal gek op! We boden dit in de zomer ook al aan, maar nu kun je het dus ook meenemen. De laatste jaren laten we de ijsmachine ook in de winter lopen, want er zijn altijd wel mensen die trek hebben in een milksha­ke. En we bieden ze in allerlei smaken aan. Naast de ‘nor­male’ smaken als banaan en aardbei hebben we bijvoor­beeld ook kiwi. En dat maken we allemaal vers hier.”

Salades voor de feestdagen

Wat is er lekkerder dan tijdens de feestdagen genieten van een heerlijke salade? Bij de Fuorman is er een rundvlees-, zalm- of huzarensalade voor elke portemonnee, die vervol­gens ook bij je bezorgd wordt. Jellie maakt de salades helemaal zelf, want “het moet er natuurlijk wel leuk uitzien! Ik priegel dan lekker eventjes. Het moet precies op mijn manier en iets groens moet bijvoor­beeld niet naast iets anders met dezelfde kleur. Het moet allemaal eruit springen! En met kerst zet ik er bijvoor­beeld leuke kerststerretjes op. Alles wordt gemaakt en gegarneerd met verse producten. Het is wel iets duurder dan de supermarkt, maar qua kwaliteit kun je het niet vergelijken.”

Wil jij je bestelling bij de Fuorman komen afhalen? Dat kan! Telefonisch bestellen kan via onder­staand telefoonnummer. Langskomen kan ook, het adres vind je hieronder.

Burgemeester Drijberweg 57a, Hurdegaryp
T: 0511 471 513

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *