IMAZZO biedt hulp aan gedupeerde ondernemers in Leeuwarden

De Coronacrisis maakt veel goeds los bij de mensen! Koen en Marouschka van IMAZZO zijn een initiatief gestart voor gedupeerde ondernemers: deze én volgende week bieden ze hun fotografie-diensten aan, voor tien ondernemers in Leeuwarden. Dit alles op basis van een vrijwillige donatie.

Omdat een aantal opdrachten bij IMAZZO zijn geannuleerd, besloten Koen en Marouschka om hun tijd even wat anders in te vullen; door het helpen van ondernemers, die getroffen zijn door de coronacrisis. Ze bieden deze én volgende week hun fotografie aan, voor tien ondernemers in Leeuwarden. Op deze manier willen ze zorgen dat de ondernemers zo goed mogelijk hun werk kunnen blijven doen in deze turbulente periode.

Op basis van vrijwillige donatie

En weet je wat nou helemaal tof is? Dit doen ze allemaal op basis van een vrijwillige donatie. Ze begrijpen dat je in deze tijd niet zeker bent van je omzet, en hoeven hier dus ook niet aan te verdienen. Mooi initiatief!

Wil jij gebruik maken van hun diensten? Dan kan je contact opnemen met IMAZZO via hun website, of stuur ze op Facebook even een berichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *