IepenUP Live met Jenny Douwes

Pro-Zwarte Pieten-dame Jenny Douwes is op woensdag 4 september 2019 te gast bij IepenUP Live. In 2017 werd zij van de ene op de andere dag het boegbeeld van de blokkeer-Friezen. Tijdens de wekelijkse talkshow IepenUP Live vertelt ze over de gevolgen die dit voor haar heeft gehad. Ook is er kans om vragen te stellen. 

Meerdere sprekers

Jenny Douwes is niet de enige spreker. Tevens van de partij zijn publicist Sid Lukkassen en nachtburgemeester Hendrik-Jan Derksen. Ook zij zullen laten weten wat ze van (de gebeurtenissen rond) Jenny Douwes vinden. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door Joop Obama & The Presidents. 

IepenUP Live vindt plaats in het café van Neushoorn, begint om 20:00 uur en is gratis toegankelijk. Voor wie er niet bij kan zijn is de uitzending live te volgen via de site van IepenUP Live en de site van Omrop Fryslan.

Facebook-evenement IepenUP Live

1 Reactie to “IepenUP Live met Jenny Douwes”

 1. “Intocht Sinterklaas”
  Zwarte Piet
  Wie heeft het over zwarte Piet? Bakra’s, witte blanken, bleekgezichten! Ik ben bosland creool, tegenwoordig marron, dus gewoon zwarte neger, maar ik wil die kadootjes graag dragen voor de Sint. Ik maak ontelbare kinderen blij en gelukkig. Wie wil mij dat verbieden? Jalousie van de witte blanken omdat zij niet mogen. Dan nu aktie voeren om ons dat voorrecht af te pakken.

  Stijlloos!

  Sinterklaas met zwarte Pieten. Wie heeft het recht om het de Rooms Katholieke kerk onmogelijk te maken om zwarte Pieten in dienst te nemen, de gereformeerde God? Verenigde Naties? de Raad van State, de hoogste bestuursrechter, leden van de Gestapo en bestuurders van Oss en Heerenveen, Lodewijk Frans Asscher? Hij is verplicht om beter te weten over alles wat met discriminatie en boycot heeft te maken en dient ons traditionele recht om kinderen blij en gelukkig te maken te verdedigen.

  Ik, creool, wil niet worden gesaboteerd en worden belemmerd om als zwarte Piet kinderen blij en gelukkig te maken.
  Wie daar niet mee instemt omdat ik een zwarte neger ben, is duidelijk een rassenhater en heeft het stempel van een fascist. ’het blanke Pietendictaat’ = ‘Slavernij’ opgelegd door, jawel de slavendrijvers! Pure discriminatie!

  Wat nu? Wanneer gaat het lampje branden bij die Haagse Christelijk Gereformeerde, Nederlands Hervormde en Christen Democratische rassisten?

  En dan nu het onderwijs. Laat de beleidsbepalers van het onderwijs de rekentoets afleggen, je gaat schrikken. . Zorg voor goed onderwijs zodat de jeugd goed op eigen benen kan staan. Bedrijf geen politieke spelletjes, zoals zwarte Piet wit maken, dat is absoluut niet de taak van het onderwijs en gaat ten koste van haar verplichtingen. Geef goed onderwijs in de betekenis van de Aloekoes, Djoeka’s. Wie was Boni? Wij creolen verdienen een ereplaats op het podium in plaats van afgeschaft te worden door een stelletje witmakers.

  Afzender, zwarte Piet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *