Huize Kwast is weer open na een flinke verbouwing: een compleet nieuw interieur, met dezelfde service en gezelligheid!

Het is terug te vinden in een van de mooiste grachtenpanden van Leeuwarden: Huize Kwast! Na een verbouwingsperiode van 3 maanden is het restaurant heropend.

Gasten krijgen bij Huize Kwast een gezellig en gastvrij gevoel, dat ze hier overdag kunnen lunchen, ’s avonds kunnen dineren en de gehele dag door kunnen genieten van een cocktail, biertje en een lekker borrelhapje.

Compleet nieuw interieur

Voor het compleet nieuwe interieur is Studio Oak benaderd, die vrij spel heeft gekregen. “Ik heb zelf ook wat ideeën aangeleverd, maar daar hebben ze al vrij snel ‘nee’ tegen gezegd”, vertelt Erwin lachend.

Alles is verbouwd, zowel de binnen- als de buitenkant. Aan de voorkant van het pand zijn eikenhouten kozijnen geplaatst en hebben de naam en het logo een prominente plek op de voorgevel gekregen.

Binnen is er een nieuwe (cocktail)bar, voor gasten met kinderen is er een kinderhoek en een speciaal kindermenu op een placemat. “Zo blijven gezinnen met kinderen ook gewoon welkom en hebben we een mooie, bonte mix van gasten.” En voor minder achtergrondgeluiden is er akoestisch spuitwerk aangebracht.

Vernieuwde menukaart

Het menu is ook volledig vernieuwd! Vis, vlees en vegetarische gerechten: er is voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van het vleesgerecht Côte de boeuf of ga je liever voor de vegetarische bloemkoolsteak? Of de oesters?

De visliefhebber kan zich ook laten verrassen door de Catch of the day, de wisselende dagvis met garnituren. Liever zin in een goede lunch, maar kun je niet kiezen? Ga dan voor de shared lunch! Een mix van diverse gerechtjes van de lunchkaart. Zo kun je lekker samen delen. Kom snel langs om de gerechten uit te proberen en de sfeer te ervaren!

Wil jij het nieuwe Huize Kwast bewonderen? Reserveer dan snel je tafel! Dit kan via www.huizekwast.nl, 058 250 43 25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *