Het nieuwe Winkels Leeuwarden Magazine editie 3 2021 is uit!

Daar is ie dan, ons nieuwe ‘Winkels in Leeuwarden’ magazine!

Hét magazine voor Leeuwarden en liefhebbers van Leeuwarden. Met interviews waarin altijd diverse items over wonen, kleding, sporten, verzorging en reizen voorbij komen. Het winkelmagazine staat bomvol met artikelen van bekende gezichten in de stad, maar ook van nieuwe ondernemers!

Het verhaal achter Winkels Leeuwarden

Het magazine heeft als doel om de lokale ondernemers in het zonnetje te zetten en om ze in deze lastige en onzekere tijden een handje te helpen, en natuurlijk om de inwoners op de hoogte te houden. Hoe wij dit doen? Via de Facebookpagina van Welkom in Leeuwarden delen wij dagelijks leuke nieuwscontent met de ruim 35.000 volgers, waarbij gelinkt wordt naar de website van Welkom in Leeuwarden. Op Welkom in Leeuwarden vind je berichten terug over lokale winkels, horecagelegenheden, nieuws, cultuur, evenementen (die hopelijk over een tijdje natuurlijk weer groots georganiseerd kunnen worden) en algemeen nieuws.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Blijf of ga dan vooral onze magazines, Facebookpagina en websites volgen!

Het magazine ligt vanaf woensdag 15 December in de winkels op verschillende locaties in de binnenstad.

De komende periode zullen wij de artikelen ook publiceren op onze website én Facebook, maar mocht je het magazine in een keer willen lezen kan dat ook via de digitale versie .

Alvast veel leesplezier toegewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *