Het nieuwe Winkels in Leeuwarden Magazine is uit!

Daar is ie dan, ons nieuwe ‘Winkels in Leeuwarden’ magazine!

Hét magazine voor Leeuwarden en liefhebbers van Leeuwarden. Met interviews waarin altijd diverse items over wonen, kleding, sporten, verzorging en reizen voorbij komen. Het winkelmagazine staat bomvol met artikelen van bekende gezichten in de stad, maar ook van nieuwe ondernemers!

Het verhaal achter Winkels Leeuwarden

Aan het begin van de coronacrisis is het online platform Winkels Leeuwarden ontstaan door een samenwerkingsproject van Deo Volente Research (verantwoordelijk voor het technische gedeelte), Binnenstadsmanagement Leeuwarden en Welkom in Leeuwarden (houden zich bezig met de content). Hoewel bij het online platform meerdere partijen betrokken zijn, zit het magazine Winkels Leeuwarden alleen in het portfolio van Welkom in Leeuwarden.

Het platform heeft als doel om de lokale ondernemers in deze lastige en onzekere tijden een handje te helpen en de inwoners op de hoogte te houden. Hoe wij dit doen? Via de Facebookpagina van Welkom in Leeuwarden delen wij dagelijks leuke nieuwscontent met de ruim 35.000 volgers, waarbij gelinkt wordt naar de website van ofwel Welkom in Leeuwarden of Winkels Leeuwarden. Op Winkels Leeuwarden vind je berichten terug over lokale winkels, horecagelegenheden en algemeen nieuws. Welkom in Leeuwarden is meer gericht op de magazines, cultuur en evenementen (die hopelijk over een tijdje natuurlijk weer groots georganiseerd kunnen worden).

Ook gaat er in de toekomst een zakelijk platform voor de ondernemers bijkomen om hen verder te  kunnen ondersteunen op online gebied. Hier wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Blijf of ga dan vooral onze magazines, Facebookpagina en websites volgen!

Het magazines is binnenkort te vinden op verschillende locaties in de binnenstad.

De komende periode zullen wij de artikelen ook publiceren op onze website én Facebook, maar mocht je het magazine in een keer willen lezen kan dat ook via de digitale versie .

Alvast veel leesplezier toegewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *