Het mooiste huis van Leeuwarden: It Sinderlân 37

Ooit aan open vaarwater willen wonen op een perceel van maar liefst 2052 vierkante meter? Dan hebben we deze week een heel mooi huis voor je gevonden, want dat is precies wat It Sinderlân 37 is!

Je vindt het huis vlakbij de finish van de Elfstedentocht. Het heerlijke gevoel begint al wanneer je komt aanrijden naar een erf waar plek is voor meerdere auto’s. Wanneer je de centrale entree binnenkomt, springt de prachtige vide met houten trap en roestvrijstalen spijlen vol in het oog.

Foto: Funda

Uiteraard kun je dan gelijk naar boven lopen, maar we gaan eerst even kijken naar de begane grond. Aan de linkerkant vind je een werkkamer, maar die is uiteraard ook te gebruiken als extra slaapkamer of kantoor. De deur achter de kapstokken leidt naar het toilet en aan de achterkant van het huis vind je de woonkeuken.

Vel zonlicht

Via grote openslaande deuren loop je zo vanuit je keuken de tuin in. Daarnaast heb je een directe verbinding met je woonkamer. De gezellige, royale living staat aan de oostzijde van de villa in directe verbinding met de fraai aangebouwde tuinkamer.

Foto: Funda

Dan lopen we nog even naar boven. Op de eerste verdieping vind je vier grote slaapkamers. Dankzij de vele ramen heb je overal een prachtige lichtinval. De moderne badkamer heeft twee wastafelmeubels, een inloopdouche en een zwevend toilet. Nog een verdieping omhoog is ook mogelijk. Daar vind je een grote bergzolder.

Foto: Funda

Tuin met meerdere terrassen

Dit alles vind je in de wijk Blitsaerd. En dan nog even snel wat details: het huis beschikt over achttien zonnepanelen, een waterontharder, een cv-combiketel en een warmteterugwin-installatie.

Daarnaast heb je hier een aanlegplaats van tien meter voor het aanleggen van één of meerdere boten. En de tuin heeft meerdere terrassen, diverse naald- en loofbomen en een heerlijk gazon.

Hier wonen? Voor dit paleisje betaal je €1.150.000, kosten koper. Maar daar krijg je heel veel voor terug. Alle informatie is terug te vinden via Funda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *