Het Leeuwarden Visitor Center is vanaf vandaag geopend!

Vanaf vandaag is het gloednieuwe Leeuwarden Visitor Center geopend! Je kunt ze vanaf heden vinden aan het Zaailand 123, in het voormalige pand van de Free Record Shop.

Het Visitor Center wordt hét fysieke ontvangstpunt voor alle toeristen, lokaal, nationaal en internationaal. Ze staan voor iedereen klaar met een gastvrij ontvangst, om een onvergetelijk bezoek aan Leeuwarden te garanderen. 

Bij het Visitor Center verstrekken ze informatie over toerisme aan de toerist die up-to-date is aan de mail, per mail, via sociaal media en aan de telefoon. Ze geven je bovendien tips over de leukste evenementen, locaties en activiteiten in de stad. 

Daarnaast worden een aantal producten aangeboden zoals fiets- en wandelroutes, stadsplattegronden en gratis foldermateriaal van culturele instanties in Leeuwarden.

Het Visitor Center is van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur geopend en op zondag van 11:00 tot 18:00 uur. Wandel gerust eens binnen! 

1 Reactie to “Het Leeuwarden Visitor Center is vanaf vandaag geopend!”

 1. Esther hier van Dr Plant, de kiosk op de prinshendrikbrug.
  Wij beantwoorden wel 10x per dag de vragen van onze toerist in Leeuwarden Engels, Duits, Fries, Nederlands maakt niet uit 😉 (met liefde hoor, ben trots op onze stad!)
  Op de stadsplattegrond staat nog steeds het vvvkantoor op de sophialaan, pas dit a. u. b aan.
  Kunnen wij iets betekenen voor het visitor center Bijv flyer e. d kom dan langs.
  Wij zijn vaak de eerste binnenkomst v. a station dus geven wij graag info.
  Groet
  Esther en Team Dr Plant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *