Heb jij de megatent bij de Oldehove al gezien?

Dat we allemaal weer zin hebben in een leuk feestje staat vast. Momenteel is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen van een Hemels feestje bij de Oldehove. Na anderhalf jaar radiostilte staat a.s. zaterdag 13 november eindelijk het Hemels Festival – Unleashed op het programma. Helaas niet tot diep in de nacht. Maar ondanks alle corona maatregelen, is het mogelijk dat de megatent open kan van 17:00 uur tot 24:00 uur. Voor de jongeren onder ons, het feestje is helaas vanaf 18 jaar en ouder.

Je kent ze vast wel. De één heeft die bon gepakt en verstaat geen woord Frans of Duits. Een ander is aan het hyperventileren. Weer een ander maakt beukplaten met Anneke Douma en De Kast. Dat het een onvergetelijke avond zal worden is zeker. De Kroegtijgers zullen om 17:00 uur de aftrap verzorgen. Gevolgd door Antoon, Donnie, La Fuente en Kevin. Om 21:00 uur zal Steff Da Campo draaien en als toetje komen Tony Junior en Pieter Sahieter voor een Hemelse afsluiter zorgen.

Of het feestje doorgaat op het Oldehoofsterkerkhof is nog wel even afwachten. Vrijdagavond is er weer een corona update met nieuwe maatregelen. Wij hopen dat het feestje op een veilige manier doorgang kan vinden. De verwarmde megatent staat in ieder geval klaar. Tickets zijn verkrijgbaar op hemelsfestival.nl. Afgelopen weekend was 75% van alle kaarten al verkocht. Wees er dus nog snel bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *