Haarkunstenaars: La Vie kapsalon & visagie

Al 30 jaar lang zorgt Kapsalon La Vie ervoor dat de Leeuwarders er goed gekapt bij lopen. We kennen de salon natuurlijk uit het Winkelcentrum Zaailand, maar ze zijn dit jaar verhuisd naar een locatie net hierbuiten. Je vindt ze nu aan de achterkant van het Fries Museum. Ze hadden ook in het museum kunnen zitten, want ze zijn kunstenaars op gebied van haar en visagie. 

Altijd gezellig
Omdat de salon al zo lang bestaat hebben ze veel vaste klanten. Het team werkt al lang samen en dat merk je. Het is altijd gezellig. Zowel bij het contact met de klanten als onderling. De deur staat open voor iedereen. De specialisten knippen het haar van mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zijn ze ontzettend bedreven haarstylisten en visagisten. Laat je opmaken voor je bruiloft, de haarstylisten en visagisten zorgen ervoor dat je er onweerstaanbaar uitziet. Daarnaast zorgt de gezelligheid voor afleiding zodat je kalm het altaar opstapt. 

Verwennen
Ook zonder bijzondere reden laat jij jezelf natuurlijk lekker verwennen. Denk bijvoorbeeld aan een salonbehandeling op maat. Met producten speciaal op jouw haartype afgesteld, pakken ze je haar aan zodat het gezonder en sterker wordt. Je kunt ook thuis jezelf verwennen, de zaak verkoopt haarproducten van Kérastase en L’Oréal. 

Tips van Ruby
Omdat we te maken hebben met een specialist met tientallen jaren ervaring konden we het niet laten om eigenares Ruby te vragen naar de tips en trends voor deze zomer: ‘Mannen, denk aan de jaren ’20. Denk aan Peaky Blinders. Opgeschoren zijkanten, het haar naar voren of iets langer naar achteren. Vrouwen kunnen kiezen voor lang haar, geknipt in laagjes met een zacht geföhnde textuur. Of de Pixie Crop, een kort kapsel à la Katy Perry. Kleur het met een metallic of clay-look. Succes verzekerd!’

Tekst: Derek Woudstra
Foto’s: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *