Haal lekkere, verse broodjes bij Lunchroom Haagens!

In de binnenstad van Leeuwarden vind je de meeste lunchlocaties, op lunchroom Haagens na. Op loopafstand van het station, aan de Tesselschadestraat 35a, vind je in de juli vorig jaar geopende lunchroom. De lunchroom is al meer dan veertig jaar een begrip in de regio Dokkum en heeft zich in Leeuwarden gevestigd, als tweede vestiging. 

Lunchroom Haagens is bekend van haar beroemde broodje gezond met een eigen (volgens geheim recept) gemaakte saus. Daarnaast staan er nog meer dan vijftig andere lekkere broodjes op de menukaart! Haagens staat voor vers, kwaliteit en gastvrijheid en de broodjes worden ter plekke vers voor je klaargemaakt. Daarnaast werken ze ook samen met de lokale bakker en slager, zodat je de beste kwaliteit krijgt. En dat proef je! Of ga voor een frisse salade, gezonde pokerbowl of heerlijke burger. 

Of neem bijvoorbeeld de heerlijke club sandwich, met huis gemarineerde kip, bacon, sla, tomaat en Haagens-saus. Zeker een aanrader. Naast de koude broodjes zijn er ook warme broodjes, zoals een heerlijk satébroodje dat gemaakt is met eigen recept. Of ga voor een saucijzenbroodje, met heerlijk saucijzenvlees van slagerij Smit.

Er is nog zoveel meer lekkers, dat maakt de keuze wel lastig! Maar maak het niet te lastig voor jezelf, aangezien je nog wel moet bestellen. Bestellen kan hier. Je moet je bestelling afhalen. Haagens is van maandag tot en met zaterdag open, van 09.00 tot en met 15.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.