Gratis klassieke concerten tijdens ‘Kleintje City Proms’

Met ‘Kleintje City Proms’ is de organisatie van plan om dit jaar toch nog een klein feestje te vieren. De jubileumeditie in juni is door corona niet doorgegaan, maar deze kleinere editie is zeker niet te missen!

Het speciale programma is gevuld met bijzondere optredens van klassieke topsterren en bevat ook een leuk kinderprogramma. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus wees snel. De reserveringen voor gratis kaarten zijn begin deze week gestart. Reserveren kan hier.

City Proms krijgt 600.000 euro subsidie van het landelijke Fonds voor Cultuurparticipatie om het evenement te organiseren. Er wordt ook nog een poging gedaan voor subsidie van de provincie.

Tickets voor Carel Kraayenhof en Matangi Quartet in Koepeltheater zijn al uitverkocht. Je hebt wel nog de kans om Ekaterina Levental en Grenzeloze Muziek te bekijken. Schoppenvrouw van mezzosopraan Ekaterina Levental, is op 6 oktober in Neushoorn te zien en kindervoorstellingen van geluidskunstenaar Jacob Plooij, zijn in De Westerkerk en De Bres te zien.

Bron: LC
Foto: Theo de Witte – gemaakt voor de coronacrisis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *