Grand-Café De Walrus: een begrip in Leeuwarden en Sneek

Al meer dan tien jaar is Grand-Café De Walrus een begrip in Leeuwarden en Sneek. Met een menukaart vol mooie gerechten en een huiselijke en ongedwongen sfeer is het hier goed genieten.

Of je nou wil lunchen, dineren, borrelen of vergaderen: het kan allemaal. Op de menukaart staat een uitgebreide lijst aan heerlijke salades, soepen, broden en sandwiches. Zin om jezelf even te verwennen? Ga dan voor een van de arrangementen van De Walrus. Er zijn arrangementen met (speciaal)bier, high tea, in samenwerking met Pathé en voor de lunch.

Walking Dinner

Ook voor grote groepen is De Walrus een geschikte locatie. Zo zijn er lunchmenu’s voor grote groepen, maar ook een uniek ‘walking dinner’. Een walking dinner is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes. Je hoeft niet op dezelfde plek aan tafel te zitten: het personeel van De Walrus loopt rond met de gerechten!

De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog (en de maag!). En voor extra beleving kan er een aantal gerechten in de zaal worden bereid. Je ebnt vrij om de chef-kok vragen over de gerechtjes te stellen.

Vriend van De Walrus

Genoten van je bezoek? Word dan vriend van De Walrus! Je profiteert op die manier van elk bezoek. Bij elke tien euro die je besteed, krijg je een tegoed! Daarnaast ben jij de eerste die op de hoogte is van leuke en interessante acties.

Het karakteristieke pand van De Walrus ligt aan het Gouverneursplein, in het historisch centrum van Leeuwarden. Je bent zeven dagen per week welkom tussen 10.00 uur en 01.00 uur. Reserveren, vriend worden, informatie vinden over arrangementen of de menukaart bekijken kan via de website van De Walrus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *