Gadgets & Wannahaves: Smart & Funny

Toen de mobiele telefoon net uitgebracht werd zei iedereen: ‘Daar ga ik niet mee lopen, waarom zou ik overal bereikbaar moeten zijn?’ Nu is de mobiele telefoon niet meer weg te denken uit je leven. We hebben een aantal leuke futuristische gadgets voor je verzameld zodat je nu op de trend vooruit kan lopen. Ook vind je hier een paar artikelen die gewoon gaaf zijn om te hebben of om te geven. 

 


Apple Homepod
Ook Apple komt met een slimme speaker, de Homepod. De speaker is voorzien van 360 graden geluid, wat uit 7 tweeters en 1 woofer komt. Je bedient de speaker vanaf je telefoon, laptop of via Siri. De speaker luistert naar je en voert commando’s uit. Zo zet je met een simpel stemcommando het licht aan, of bedien je je verwarming. 

De Homepod wordt op dit moment in de VS verkocht voor $349 en zal hopelijk in 2019 in Nederland verkocht worden. De officiële prijs is nog niet bekend. 

 


Keter Illuminated Coolbar
o.a. verkrijgbaar bij Fonq, Wehkamp en TuinXXL. Prijzen tussen  €75,-en €99,-

Partytafel, koelbox, koffietafel en tuinverlichting in één. Deze multifunctionele tafel is ideaal voor de zomer. De koelbox heeft een inhoud van 30 liter, genoeg voor 25 flesjes bier. Je kan de tafel dicht houden zodat het een lage koffietafel is, schuif je de bovenkant open dan heb je een partytafel met meteen toegang tot het koelelement. Met de LED verlichting kan je tuinfeest ook nog doorgaan als het donker wordt. 

 

Tado (v3)
o.a. verkrijgbaar bij Coolblue, Mediamarkt en via tado.com voor €249,-
De slimme thermostaat van Tado zorgt ervoor dat je nooit meer in een koud huis thuiskomt. De thermostaat merkt wanneer je op weg naar huis bent en zet je verwarming al zachtjes aan. Daarnaast merkt hij wanneer je naar bed gaat en zal dan de temperatuur verlagen. 

 


Circa smart alarm
De Circa smart wekker zorgt voor een betere nachtrust. Elke klok wordt geleverd met een slaap-sensor voor onder je matras. De sensor analyseert je slaapcyclus, zodat de wekker je op het beste moment in je slaapritme wakker maakt. Ook werkt hij samen met je Smart Home apparatuur, waardoor je verlichting gebruikt kan worden als wake-up licht en het huis al verwarmd is als je het bed uit stapt.  De wekker speelt je favoriete Spotify-playlist of DAB+ radiozender af via de ingebouwde speaker.
De radio wordt als Kickstarter project aangeboden via getcirca.com vanaf €199,-.

 


Potty Putter

Verkrijgbaar bij Megagadgets voor €9,95
73% van de Nederlanders gebruikt zijn of haar smartphone op het toilet. Je kan je wel voorstellen dat er lichte paniek ontstaat wanneer de smartphone aan de oplader ligt. Gelukkig is er ook nog offline vermaak voor op het toilet. De Potty Putter is een golfspel voor op het toilet, inclusief golfclub, hole en matje.  

 

Tekst: Derek Woudstra
Foto’s: Extern

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *