Je nieuwe huiskamer in de binnenstad: Anne & Max komt naar Franchisemarkt 058

Welkom in jouw huiskamer! Waar je elke dag wakker wordt met de allerlekkerste koffie, met de (h)eerlijkste koffiebonen. Hier wordt je omringt door Anne’s en Max-en die iedereen met de hoogste gastvrijheid ontvangen en vind je gerechten met een bijzonder verhaal. Zie jij jezelf al staan? Lees dan snel verder voor de unieke franchisekans!

Anne & Max heeft de oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn voor de gasten, franchiseondernemers en medewerkers. Hier kun jij je dus elke dag en op elk tijdstip op jouw manier thuis voelen. Wanneer je hier binnenkomt, wordt je verrast met buitengewone gastvrijheid en kwaliteit. Of zoals ze het zelf beschrijven: het creëren van kleine momenten van geluk.

Franchiseondernemer worden?

Voor Anne & Max Leeuwarden wordt er gezocht naar een lokale en enthousiaste franchiseondernemer. Er is zelfs een locatie in gedachten: midden in het centrum, met terrasmogelijkheden aan het water. De franchiseondernemer ziet lokale kansen, creert een positieve werksfeer, bout een leerzaam bedrijf waar talenten zich kunnen ontwikkelen en herkent en erkent de gast.

Ben je nog niet van alles rondom het franchisen op de hoogte? Geen nood. Het FOK (Franchise Ondersteunend Kantoor) ondersteunt alle franchiseondernemers met onder andere advies, handboeken, opleidingen, trainingen en gerichte marketing- en communicatiepromoties.

Interesse? op Franchisemarkt 058, op 28 maart, kun je de mensen van Anne & Max ontmoeten! Inschrijven is mogelijk via deze link.

Lees ook: Heb jij interesse om een eigen onderneming te starten of franchisenemer te worden? Kom dan naar de Franchisemarkt 058!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *