Famke C.: Body positive lingerieparadijs

De plek waar iedere vrouw zich op haar allermooist voelt en de keuze heeft uit een royaal aanbod in toegankelijk geprijsde lingerie vanaf omvangmaat 60 en tot en met cupmaat S.

#boezemguru

Vraag jij je ook af hoe het nu precies werkt met bh-maten? Koop je altijd maar dezelfde maat omdat het abracadabra voor je is? Zit je beugelbh niet echt lekker? Blijf dan nog even aan de lijn. Men is namelijk nog vaak in de veronderstelling dat cup A staat voor kleine borsten, cup B is een keurig handjevol, cup C is zo ongeveer maatje Elstar, cup D is het serieuzere borstenwerk en cup E of F moet wel mega zijn. Mijn naam is Siegrid, boezemguru en contourspecialist bij Famke C. en ik kom je vandaag vertellen hoe het zit.

Newsflash: De letter van je cupmaat zegt niets over het volume van de inhoud van je blouse. De letter staat alleen maar voor de verhouding tussen de omtrek gemeten onder- en over de borsten. Hoe groter het verschil tussen die twee metingen is, hoe hoger de letter in het alfabet uitkomt. De ene cup F is dus niet de andere cup F. Bij iedere vijf centimeter die erbij komt in de omvangmaat, wordt de cup ook een maat groter, en vice versa.

Klinkt best ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. Om het nog wat te verduidelijken geef ik je een voorbeeld. Komt ‘ie! Susanne met cupmaat 65D heeft vijf cupmaten kleiner dan haar buurvrouw Kim met 90D. Kim, on the other hand, heeft weer net zulke grote borsten als haar vriendin Sarah, die maat 70H draagt. Als je een 90D en een 70H op elkaar legt, zijn de cups dus identiek aan elkaar, maar is de band van de 90D een stuk wijder. In de praktijk zien we dat de meeste vrouwen een te kleine cupletter en een te ruime omtrekmaat dragen. Zonde! De borsten passen dan in principe wel in de cups, maar de bh zal niet zorgen voor een stevige fit en een mooie gelifte buste.

Heb jij nu ook zin in kundig advies, prachtige betaalbare lingerie en een vijfsterrendecolleté? Voel je dan welkom bij ons in de winkel! Vergeet niet om van tevoren een appje of sms te sturen op 0628662125 voor een date met een van de boezemguru’s. We werken namelijk uitsluitend op afspraak om jou de ultieme paskamerervaring te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat je stralend de winkel weer verlaat.

Liefs,
Siegrid & Team Famke C.

P.S: Moeders en moeders in spe kunnen zich bij ons laven aan de grootste collectie voedingsbh’s van Nederland en voor de sporty spice girls hebben we een kleurrijke wand vol sportbh’s!

3 Reacties op “Famke C.: Body positive lingerieparadijs”

  1. Wat een geweldige winkel! Veel persoonlijke aandacht, Mooie en betaalbare modellen, ook zeker voor grotere borsten, in de winkel. Er wordt echt naar jouw lijf gekeken. Nog nooit zulke goede adviezen in een lincherie winkel. Vriendelijk, gezellig. Ik kom zeker terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *