Familiebedrijf TDC bestaat 45 jaar en pakt groots uit!

TDC bestaat 45 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Eigenlijk had het vorig jaar al groots uitgepakt moeten worden (want toen bestond de witgoed- en kookwinkel echt 45 jaar), maar dat was niet echt het geschikte moment voor een feestje. Gelukkig zijn er op dit moment steeds meer versoepelingen en daarom leek het Sjoerd Pieter en zijn team nu het moment om dit bijzondere moment te gaan vieren. “Corona gaat weg, dus we kunnen er een feestje van maken!”

Een bijzonder moment is het zeker voor dit familiebedrijf. Inmiddels drie generaties verder, is het bedrijf nog steeds onderdeel van de familie. In 1975 is de opa van Sjoerd Pieter TDC gestart en nu neemt Sjoerd Pieter het weer over van zijn vader. Je vindt tegenwoordig bij TDC ook alles voor in de keuken, een verandering die de laatste jaren is doorgevoerd. Na al die jaren vind je deze vakspeciaalzaak, waar het bieden van blijvende kwaliteit voorop staat, nog steeds in de binnenstad van Leeuwarden !

Wie jarig is, moet natuurlijk ook trakteren. Daarom komen er de komende tijd veel leuke acties om het 45-jarige bestaan te vieren. Zo is de eerste actie een whiskykaraf van kristalglas met twee glazen, type ‘Shu fa’, van het merk Nachtmann. Erg leuk voor Vaderdag natuurlijk.

Benieuwd naar de acties die nog gaan komen? Houd dan vooral de Facebookpagina van TDC even in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *