Evenementen tips. Een overzicht met leuke evenementen die je zeker moet bezoeken

De Zilveren Bal Elfstedenhal
De Zilveren Bal is ’s werelds snelste schaatsshow en vindt op woensdag 21 maart 2018 voor de derde keer plaats in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Speciaal in het kader van Leeuwarden-Fryslân 2018 neemt De Zilveren Bal je mee in een tijdreis door de historie van het kortebaanschaatsen.

Meer info: dezilverenbal.nl

Kom je binnen spelen Eetcafé Het Leven
Iedereen kent bordspellen, maar niemand kent ze allemaal! Kom Je Binnen Spelen geeft iedereen de kans om onder het genot van een drankje of hapje kennis te laten maken met leuke, nieuwe bordspellen. Uitleg van regels inbegrepen! Dus of je nou fervent gamer bent of het simpelweg leuk vindt om af en toe een kaartje te leggen, Kom Je Binnen Spelen is geschikt voor iedereen. Het vindt eens in de twee weken op maandagavond plaats in Eetcafé Het Leven en de entree is gratis. Kijk voor de locatie en actuele tijden op de Facebookpagina van Kom Je Binnen Spelen
eetcafehetleven.nl

 

26 April – Brak op het Plein Kingsnight
KINGSNIGHT Let’s get BRAK! Gratis Entree
Woensdagavond April 26th // 19.00 – 24.00 hrs //
Wilhelminaplein Zaailand Leeuwarden
Event: www.facebook.com/events/369598243513777/

27 April – Leeuwarder Muziekplein
Zoals elk jaar is het Leeuwarder Muziekplein ook dit jaar weer gratis toegankelijk voor iedereen van alle leeftijden. Het plein is geopend voor publiek vanaf 12:00 uur. Vanaf 14:00 uur begint het officiële programma. Om 23:00 uur sluit het Leeuwarder Muziekplein weer.

8 Juni – Groene Ster Open Air

Dit vindt plaats aan het water in recreatiegebied De Groene Ster te Leeuwarden. GROENE STER OPEN AIR opende vorig jaar met een concert van Golden Earring. Een groot succes, en dus tijd voor de tweede editie!
Deze keer hebben we niet 1, maar 3 fantastische bands op het podium staan. Net als 10 jaar terug, staan ook nu Pink Floyd Project en Queenmania (uit Italie) samen op het grote podium van GROENE STER OPEN AIR!
Vele duizenden bezoekers konden toen, in een snikheet Pinksterweekend, deze twee grootheden aanschouwen.
Beide bands, de allerbeste in hun soort! Twee van de grootste tribute acts van Europa, samen op 1 podium!
Dit keer in een immens grote festival tent, met plaats voor vele duizenden bezoekers! Daarnaast zal de 12-koppige band Palace of the Queen de avond openen. Al met al, dit wordt weer een zeer gedenkwaardige avond in de Groene Ster! Weer erbij, vrijdag 8 juni GROENE STER OPEN AIR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *