Ervaar Asian flavours bij Nihon 88!

Ben jij in the mood for sushi? Dan krijgt je mood zeker een opkikker als je een bezoek brengt aan restaurant Nihon 88 aan het Zaailand 88. (Aha, vandaar die 88..). Als je bij Nihon gaat eten, kán je niet anders dan zoveel mogelijk sushi bestellen. Want na één blik op de menukaart ben je verkocht en begin je spontaan te watertanden. Door de combinatie van de beste gerechten en de perfecte gastvrijheid leef je hier een onvergetelijke ervaring.

Japan: het land van de rijzende zon (Nihon in het Japans), waar de ingrediënten puur, de gerechten eenvoudig en de smaken gewéldig zijn. En naast sushi kun je hier ook genieten van al het andere lekkers dat de Japanse keuken te bieden heeft. Een heerlijke Tepanyaki of een Wok to go gerecht.

De menukaart biedt ontzettend veel keuze – van de avocado sake maki tot de ebi tempura temaki – waardoor het hart van menig sushi-liefhebbers sneller gaat kloppen!! Eigenlijk alles wat op de menukaart staat smaakt fantastisch, dus schroom niet om het een en ander uit te proberen. Natuurlijk wordt alles opgegeten met de traditionele chopsticks. Dit smaakt naar meer!

All-You-Can-Eat

Je kunt voor een vast laag bedrag onbeperkt genieten van de meest heerlijke Aziatische gerechten. Doordeweeks betaal je €37,95 p.p. En in het weekend is dit 2 euro meer.

Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten. Proef de lunchgerechten van het à la carte menu of ontdek nieuwe smaken bij het all-you-can-eat diner.

Heb je geen zin om de deur uit te gaan en lig je liever lekker lui op de bank voor netflix? Je kunt je eten natuurlijk ook thuis laten bezorgen: bestel het hier.

1 Reactie to “Ervaar Asian flavours bij Nihon 88!”

  1. 37,95 is best pittig bedrag.
    dan moet deze echt perfect zijn, hana stuk goedkoper en perfect voor een heerlijk avondje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *