Een versplein, zelfscankassa’s en een granaatappelpers: Jumbo Kooistra op het Hoeksterpad is volledig vernieuwd

Jumbo Kooistra aan het Hoeksterpad is vanaf 26 oktober weer geopend! En wanneer je er dan naar binnen loopt, kom je in een volledig vernieuwde winkel terecht.

In de nieuwe Jumbowinkel is er straks nóg meer aandacht voor verse producten. Zo vind je er bijvoorbeeld verse pokebowls en sushi van Doozoo en worden er huisgemaakte maaltijden en verse salades bereid.

Versplein, zelfscankassa’s en andere vernieuwingen

Ook bij het versplein kun je terecht voor een ruim aanbod dagverse producten. Zo vind je hier nieuwe borrelschalen voor ultiem gemak, maar ook de bekende vers belegde broodjes en pizza’s. Wat ook nieuw is, is de granaatappelpers. Hier kun je zelf vers granaatappelsap persen.

Op de brood- en banketafdeling vind je ambachtelijke macarons. Ook is er een ruime keuze aan speciaalbieren. En bij de speciale zelfscankassa’s reken je jouw boodschappen binnen een handomdraai af. Kortom: veel vernieuwing!

De vernieuwde Jumbovestiging is vanaf 26 oktober om 09.00 uur geopend. De eerste 150 klanten krijgen een mooi boeket bloemen cadeau. Daarnaast krijgen alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen een Jumbo chocoladereep (en die actie is geldig tot en met 30 oktober).

Foto: Jumbo Kooistra Hoeksterend

1 Reactie to “Een versplein, zelfscankassa’s en een granaatappelpers: Jumbo Kooistra op het Hoeksterpad is volledig vernieuwd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *