Een onvergetelijke dag uit met Rondvaardij Princenhof

Lekker varen door het prachtig natuurgebied “De Alde Feanen”. De standaard dagtochten die Princenhof organiseert zijn onder andere Rondvaart NP De Alde Feanen, Brunchcruise, Moonlight cruise en tochten naar het SKS Skûtsjesilen. Met de vijf luxe boten, een goede catering en een leuke tijd, is Rondvaardij Princenhof het bedrijf voor een onvergetelijke dag uit!

Roel en Nynke, de eigenaren van Rondvaardij Princenhof, hebben een mooi seizoen achter de rug gehad en zijn alweer klaar voor aankomend seizoen. Het bedrijf heeft vorig seizoen de gasten goed in de watten gelegd en samen met het personeel gaan ze dit komend seizoen weer doen. Roel is meestal aan boord van de schepen met het personeel en Nynke is dan bezig met boekingen en andere belangrijke zaken. Zo heeft het stel een goede verdeling om alles draaiende te houden. 

Iedere dag in het leven van Roel en Nynke is anders. De groepen verschillen per dag,  een catering op locatie en de verschillende activiteiten maken het elke dag weer anders en leuk. ‘Geen enkele dag is saai’, legt Nynke ons uit. ‘De afwisseling tussen de activiteiten maakt het ook het ook extra uitdagend. Zo moet je elke keer iets anders organiseren. Iedereen wil de bruiloft namelijk ook anders waardoor je nooit echt twee keer hetzelfde doet. De gasten bepalen hoe zij het willen hebben. De gast staat bij Rondvaardij Princenhof altijd op nummer één!’

Kenmerkend aan het bedrijf is dat ze het grootste schip hebben van het noorden met een maximale capaciteit van tweehonderdvijftig man! De catering komt uit eigen keuken. Alle schepen hebben een ruim zonnedek waar je heerlijk van de frisse lucht en de prachtige natuur kan genieten. Enkele boten zijn rolstoelvriendelijk, zo kan iedereen mee op deze mooie tochten en feesten. “Volop feesten en partijen, geniet en vaar!” Dat is het advies van Nynke.

Ook is het mogelijk om naast de vaartocht een activiteit of bezoek aan musea toe te voegen. Of je kan iets actiefs erbij doen. De activiteiten vinden plaats op water of op land. Zo kan je lekker gaan kanoën, waterskiën of suppen op het water. Voor aan land kan je gaan bowlen, boogschieten, fietsen, deelnemen aan een wijnproeverij of naar een escape room. Dan moet je natuurlijk wel weer op tijd ontsnappen. Ben je meer van de musea, dan kan je onder andere naar het Skûtsjemuseum, Galerie Koopmans of Het Fries Scheepvaartmuseum.

De Moonlight cruise is echt een speciaal iets, de cruise is twee keer in het zomerseizoen en zit altijd snel volgeboekt. Je vertrekt in het begin van de avond en krijgt bij aankomst al een heerlijke welkomscocktail. ‘Het buffet wordt op een spectaculaire wijze gepresenteerd’, zegt Nynke. ‘De sfeer is goed, binnen en buiten worden altijd veel foto’s gemaakt en gasten zijn altijd erg enthousiast over deze cruise.’

Wil je graag een dag naar Leeuwarden en meer weten over de cultuur in onze stad? Ook dan kan je bij Nynke en Roel aankloppen. Ze organiseren een leuke dagtour naar Leeuwarden toe. De tour wordt voorzien van drankjes, broodjes en een heerlijk stuk echte Friese oranjekoek. Je vaart vanaf Earnewâld een prachtige vaartocht naar Leeuwarden. Er wordt gevaren via: Siegersdiep, Langesloot, Kruiswaters, Prinses Margrietkanaal, Fonejachtbrug, Van Harinxmakanaal, Zwettehaven en de aankomst is de Harmonie.

Bij de Harmonie aangekomen ga je met de Guide Tour Culturele Hoofdstad door de stad heen. De lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden kennen de stad als geen ander. Zij weten alles over de geschiedenis van Leeuwarden en weten de mooiste street-art te vinden en het verhaal erachter te vertellen. Na de tour wordt er weer ingescheept en ga je terug naar Earnewâld.

Voor meer informatie kan je de website: https://www.rondvaardij-princenhof.nl bezoeken. Of neem een kijkje op de Fabookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *