Een kleine herinnering: de winkels zijn deze week weer open!

Tijdens de persconferentie van vorige week werd bekendgemaakt dat de niet-essentiële winkels deze week weer open mogen. Nou ja, ‘open’. Wel onder een paar regels natuurlijk, want we zitten nog steeds in een lockdown.

Shoppen, het mag weer. Nou ja, het is anders dan anders, maar ja, dat zijn wel meerdere dingen in deze coronacrisis.

Als je even wilt gaan ‘shoppen’, dan moet je met de volgende dingen rekening houden: klanten mogen niet in de winkel en als je iets leuks wilt kopen, dat moet je dat eerst vanuit huis bestellen, online of telefonisch. Tussen het bestellen en het ophalen van je artikelen moet minstens vier uur zitten en je moet ze alleen komen ophalen, niet met hele gezin.

Al met al zullen genoeg mensen blij zijn dat hun favoriete winkel weer open is. Maar ja, toch willen we liever weer gezellig met z’n allen kunnen winkelen en elk leuk dingetje dat je ziet even kunnen vasthouden en bekijken.

We zullen het voorlopig nog even zo moeten volhouden.

2 Reacties op “Een kleine herinnering: de winkels zijn deze week weer open!”

  1. Grootste flauwekul. Heeft helemaal geen zin laat staan dat het helpt. Leuk voor de oudjes die nog maar net weten hoe ze een mobiel kunnen opnemen. Dit is puur controle!!

  2. wen er maar aan de bdoeling is dat alles word gesloopt geen mkb mag overblijven .dat is namelijk the great reset hier heeft geen winkelier iets aan, Je mocht namelijk al bestellen en afhalen . , Rutten en de andere hebben hun ziel verkocht en de meeste Nederlanders lijden aan het stockholm syndroom , verliefd geworden op de crimineel die ze gijzeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.