Een chocoladebar in Leeuwarden? Wie weet binnenkort!

‘Quetzal’ doet je waarschijnlijk niet zoveel, maar bij ‘Quetzal de Chocoladebar’ zien we de twinkeltjes al in je ogen verschijnen. Logisch uiteraard, want wie houdt er nou niet van chocola? Wit, melk of puur, er is vast iets wat je lekker vindt!

Een chocoladebar is natuurlijk een paradijs voor alle chocoladeliefhebbers. Met een keuze uit honderd verschillende chocolade melken, koffie, thee, latte, smoothies, softdrinks, milkshakes en ijscoupes kan je dag niet meer stuk. Om je nog jaloerser te maken, ook bonbons en andere chocoladeproducten die je cadeau kunt geven (of krijgen natuurlijk) behoren tot het assortiment. Het lekkerste product volgens de klanten: de Quetzal Brownie. Om je vingers bij af te likken!

Quetzal komt oorspronkelijk uit België en is in 2001 begonnen. De formule is uitgebreid en inmiddels zijn er twee bars in België, twee in Duitsland en twee in Nederland. Daar kan nog wel meer bij vinden wij! Ook in Leeuwarden wil Quetzal graag een filiaal openen en daarom zijn ze op zoek naar een franchisenemer.

Wil je meer info over Quetzal de Chocoladebar? Kom dan naar de franchisemarkt op woensdag 29 januari van 19.00 tot 21.30 in de grote zaal van Boutique Hotel Catshuis (naast Fire Café). Aanmelden kan nog steeds, is verplicht en kan via deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *