Editie 1, 2020 van het Uitmagazine. Hij is er weer!

De eerste editie van het Uitmagazine van 2020 is uit! Het magazine is verkrijgbaar op verschillende locaties in de stad en we herhalen het nogmaals: het magazine is gratis dus neem ‘m gerust mee naar huis. Je kunt hem natuurlijk ook online lezen.

Er zijn wat veranderingen doorgevoerd in het magazine. Benieuwd? Lees dan onderstaande column van Dennis:

Inmiddels is het 2020

Wat gaat de tijd toch snel. Voor mijn gevoel is het nog maar net geleden dat ik genoot van een heerlijke oliebol met poedersuiker en keek naar de prachtige kleuren en figuren van het vuurwerk. Terug naar de realiteit, een nieuw jaar is aangebroken en ook ik heb uiteraard een aantal goede voornemens.

We hebben op de redactie daarom het Uitmagazine eens goed onder de loep genomen. Wat hebben we de afgelopen twee jaar bereikt? Wat is er veranderd? Wat kan er juist nog beter? Ook zullen we meer werken aan een koppeling tussen print en online. Ik denk dat dit ons aardig gelukt is. Ik ben dan ook nieuwsgierig naar jullie mening.

Zoals jullie van ons gewend zijn, blijven de verhalen over de lokale ondernemers terugkomen, maar we gaan ook meer inzetten op onze special items zoals de columns en de naakte waarheid. Daarnaast zullen we ons meer gaan focussen op evenementen en uitgaan en zullen we dit jaar gaan proberen met nog meer en sterkere redactionele content te komen.

Wij zijn blij met deze nieuwe editie van het Uitmagazine en zijn daarom ook benieuwd wat jullie ervan vinden. En uiteraard veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *