E10 is geopend voor afhaal en brengt de wereldgerechten bij jou thuis

Wokpaleis Fryslân, ook wel bekend als E10 vlakbij Leeuwarden, is een culinaire wereldreis zonder de landsgrenzen over te hoeven. Wokpaleis Fryslân staat bekent om het onbeperkt eten. Dus dit is echt de plek voor mensen die van lekker, lekker veel en verschillend eten houden!

Bij Wokpaleis Fryslân eet je volgens het ‘all-in dining’ principe en geniet je gedurende twee uur onbeperkt van een ruime keuze aan wereldgerechten. Het eten wordt vers bereid en je proeft uit de keuken van landen als Italië, Frankrijk, China, Japan, Indonesië en natuurlijk Nederland. Dus er is voor ieder wat wils. Maar hou wel een beetje ruimte over voor het dessertbuffet, want al die heerlijke toetjes, cakejes en ijsjes kan je natuurlijk niet missen. Bij Wokpaleis Fryslân voel je je de koning te rijk, want je kunt er eten wat je wilt!

Helaas is het restaurant op dit moment niet geopend om lekker uit eten te gaan, in verband met het virus. Wel spelen ze hier creatief op in. Ze zijn namelijk wel geopend voor afhaal, want Wokpaleis Fryslân heeft genoeg lekkere gerechten om thuis van te genieten! Ze zeggen dan ook: ‘Jij bestelt! Wij koken!’. Je kan een paar individuele hapjes kiezen, of je neemt een enorme sushibox. Of heb je toch zin in het echte dinergevoel? Dan kan je kiezen voor de E10 Diner Box! Deze heeft een uitgebreid 3-gangen menu voor twee of vier personen!

Je kan bestellen via het volgende telefoonnummer: 0511-432222.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *