Dit is wat je moet weten over Welcome To The Village (zodat je heerlijk kunt genieten)

Welcome To The Village is terug! De jubileumeditie van het festival is dit jaar niet op de Groene Ster, maar midden in onze mooie stad. En het wordt een mooi feestje! Onder andere De Staat en Peaches staan op het festival. In dit artikel lees je wat jij moet weten om je bezoek aan Welcome To The Village compleet te maken.

Waar is het festival?

De jubileumeditie van WTTV vind dit jaar plaats op het Mata Hariplein. Het plein is helemaal omgebouwd. Daarnaast is een deel van de optredens in de zalen van De Harmonie en Neushoorn, wat als voordeel heeft dat het festival nu ook een nachtprogramma mag maken.

Is het héél anders dan de editie op de Groene Ster?

Ja en nee. De organisatie kleedt het terrein in de binnenstad aan op een manier zoals je van de edities op de Groene Ster gewend bent. Dat betekent dat er veel handgemaakte vlaggetjes, dekens en doeken, maar ook plantjes te vinden zijn.

Daarnaast vind je naast De Harmonie een stadsstrand en tovert de organisatie het terras van De Markies om in de sfeer van een Mediterrane bruiloft. En er zijn vijftien bomen van BOSK geleend om het festivalterrein groen te kleuren. Het is en blijft de minimaatschappij waar je drie dagen lang jezelf kunt zijn.

Wat staat er op het programma?

Veel. Héél veel! Er staan 95 acts uit alle windstreken, Oost-Europa en Afrika op het programma. En een kaartje is vijfennegentig euro, dus technisch gezien een euro per act. En wanneer heb jij De Staat voor het laatst voor één euro live gezien?!

Via de app TimeSquare kun je het hele programma digitaal bekijken. Je download hem hier voor Android en via deze link voor Apple. Liever geen app downloaden? Op de website van Welcome To The Village vind je het programma ook.

Kan ik nog kaartjes kopen?

Ja! Zeker. Via de website van Welcome To The Village zijn er nog verschillende tickets te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *