Digitaal losgaan bij het streaming-event van Into The Grave

Voor de fans van metal is er dit jaar helaas geen editie van Into The Grave. Gelukkig heeft de organisatie voor vervanging gezorgd: een online streaming-event, vol met vette bands!

In het weekend van 7, 8 en 9 augustus kan je terecht voor vette shows in Poppodium Neushoorn, waar verschillende bands optreden. Per show zijn negentig tickets beschikbaar, maar het is ook mogelijk om in het café van Neushoorn de shows op een groot scherm te bekijken. Lekker thuis de shows bekijken kan natuurlijk ook: je kunt de livestreams bekijken via LF2028, de Facebookpagina van Into The Grave of via loudnoise.tv.

Leuk om te weten: het festival maakt deel uit van een Europese samenwerking tussen dertien(!) metalfestivals, die in hetzelfde weekend een groot online festival organiseren, het EMFA (European Metal Festival Alliance). Voor dit festival moet je wel een kaartje kopen, maar hiermee steun je wel gelijk je favoriete festivals. Overigens is het EMFA tegelijk met het festival van Into The Grave, waardoor je lekker kan wisselen tussen verschillende acts.

Kaartjes kopen voor het festival? Dat kan binnenkort via de website van Neushoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *