Dierendag: drie leuke ideeën voor jou, je kinderen en natuurlijk je huisdier

Wat een ellende met corona en al die maatregelen! Geen leuke situatie. Een onbezorgd weekend kunnen we eigenlijk wel even heel goed gebruiken. Dus maak er een leuke, gezellig dag van met Silvester je kat, Scooby je hond of met Jerry de cavia.

Het is vandaag Dierendag! Wat gezellig. Een dag waar je lui op de bank met je hond kan liggen. Een dag waar je selfies van je kat op je Instagram kan posten. Hier bij Welkom in Leeuwarden hebben wij ook meerdere ideeën bedacht om er een leuke dag van te maken. 

Tip #1: Dress up feest
Kleed je huisdier aan als Koning of Koningin. Misschien kan het vandaag niet, maar het is een leuk idee voor de komende weken. Bezoek de winkel ‘Celebrate’ en versier jouw dier voor een dag als een piraat of een clown! Om het leuker te maken kun je je kinderen het kostuum laten kiezen. Wees creatief. Het is een dag voor de hele familie.

Tip #2: Filmsuggesties
Als je meer passief van jouw dierendag wilt genieten, hebben wij een lijst van suggesties voor jou. Zeker voor een koude, regenachtige dag zijn kinderfilmpjes een goed idee.

  • Kung Fu Panda
  • Jumanji (niet de rock versie, maar de originele Robin Williams versie)
  • Mowgli
  • Airbud
  • Madagascar
    Geniet ervan!

Tip #3: Foto shoot
Verras jouw hond met een professionele fotoshoot. Bij Foto van Keulen kan dat zeker. Vanaf €49,00 kan je prachtige foto’s van je hond krijgen. Leuk om naast je gezinsfoto te plaatsen. 

Dus sit back, relax en vergeet niet de volgende hashtag vandaag te gebruiken: #dierendag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *