Diepenmaat tijdelijk opnieuw geopend

Diepenmaat Actief in Sport, een echt familiebedrijf, al bijna 45 jaar, maar dit jubileumjaar gaat helaas niet gehaald worden. In april werd bekend dat de winkel gaat sluiten en het oorspronkelijke pand aan de Voorstreek is sinds 10 augustus dan ook definitief gesloten. Toch is er een lichtpuntje voor de (sport)liefhebbers van Diepenmaat…

Waarom gesloten?

Het is niet dat het slecht ging met de winkel, maar er zijn veel veranderingen in de markt. Grote merken als Nike en Adidas vragen steeds meer, er is veel concurrentie tussen merken en detaillisten, merken verkopen hun eigen producten steeds meer online en het veranderende consumentengedrag speelt een grote rol. Naast het online shoppen, vragen mensen ook steeds vaker om korting; omdat ze het product elders goedkoper hebben gezien of omdat ze meerder producten tegelijk aanschaffen.

Winteruitverkoop

Om nog een deel van het assortiment te verkopen hebben de eigenaren John, George en Mariëlla een tijdelijke winkel geopend aan de Voorstreek nummer 2. Slechts drie weken, tot en met zaterdag 19 oktober kun je hier terecht voor schaatsen, snowboards, bindingen, softboots, ski’s, skischoenen en ski- en snowboardkleding. Voor een nieuwe outfit en alle benodigdheden voor de wintersport kun je dus nog eventjes terecht bij Diepenmaat .

1 Reactie to “Diepenmaat tijdelijk opnieuw geopend”

 1. Hé Plons.

  Dat is lang geleden dat ik iets van jou heb vernomen.
  Alles goed met jou Lennie en de rest van het gezin ?
  Lullig dat je moet stoppen met de zaak maar dat noemen ze geloof ik het risico van het ondernemen.
  Wens jullie het allerbeste.
  Groet.

  Hans van Eijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *