Deze week in het mooiste huis: Greate Súdein 33

Terug van weggeweest: het mooiste huis! En we hebben een pareltje voor je gevonden. Tussen Sneek en Joure, op een makkelijke afstand van de A7, ligt een woonboerderij uit 1893. De boerderij ligt op een perceel van 7500 vierkante meter, aan open vaarwater en in een omgeving waar watersportrecreatie centraal staat. De bus stopt bijna voor de deur.

Voorzien van alle luxe

De huidige bewoners hebben de boerderij grondig verbouwd en voorzien van alle luxe. Zo vind je hier op de begane grond een grote slaapkamer met een sauna, jacuzzi, douche, twee wastafels en een toilet. Naast de enorme, handgemaakte, keuken vind je een salon waar je gezellig kunt borrelen en een werkkamer. Dat alles in stijl met authentiek tegelwerk.

Op de benedenverdieping vind je een zwembad in Romeinse stijl, met een eigen douche en toilet. Met twee aparte kleedkamers en een fitnessruimte kun je hier heerlijk sporten. Aan de achterkant van de boerderij vind je een grote living en een ruimte die nu gebruikt wordt als waskamer. Die is groot genoeg om een tweede keuken in te kunnen installeren, valt er op Funda te lezen.

Buitensauna, zwemplateau en grote tuin

Slaapkamers zijn er overigens ook genoeg: de vorige bewoners woonden hier met hun acht kinderen. Er is daarnaast een grote ontspanningsruimte en een grote badkamer met een bad, douche, drie wastafels en een apart toilet. Drie van de slaapkamers hebben een eigen wastafel.

Dan lopen we nog even naar buiten. Hier vind je een buitensauna met buitendouche, een overdekte zitplaats met buitenkeuken en houtkachel, een zwemplateau met een zwemtrap en uiteraard aanlegsteigers. De tuin barst van de rozen, rododendrons en hortensiaborders en heeft meer dan genoeg plekken om te zitten of te ontspannen.

Voor enorm veel doeleinden geschikt

In de omschrijving op Funda valt te lezen dat dit pareltje geschikt is voor enorm veel doeleinden. Misschien hou je wel van luxe, ben je een watersporter of ben je op zoek naar een pand voor een Bed & Breakfast. Hoe dan ook: dit plekje is er geschikt voor.

Aan het indrukwekkende pand zit ook een indrukwekkend prijskaartje: €1.980.000, kosten koper. Maar dan krijg je er natuurlijk veel voor terug. Een overzicht vind je in de foto’s hieronder. En via deze link kun je een bezichtiging plannen. Foto’s: Funda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.