Deze week een nieuw en prachtig droomhuis: Púndyk 4

Misschien heb je al je geld al uitgegeven aan Sinterklaas en/of Kerst. Maar als je nog geld over en zoek je nog naar een nieuw huis? Wij hebben er eentje voor je gevonden!

Hou je van een woonboerderij? Net buiten het dorp Wytgaard staat een prachtige woonboerderij. Het heeft een terrein van wel 6980 vierkante meter, dus ruimte is er sowieso genoeg!

Deze mooie woonboerderij is gebouwd in 1908! Dat is een hele tijd geleden. Het heeft een woonoppervlak 483 vierkante meter en heeft welgeteld elf kamers waarvan negen slaapkamers (negen!) Op de eerste verdieping zijn zeven slaapkamers en een badkamer met een ligbad. Dit is een whirlpool. Heerlijk toch? Op de tweede verdieping zijn de andere twee slaapkamers te vinden. Verder heeft de boerderij twee badkamers en twee aparte toiletten.

Het huis heeft ook een leuke entree, een royale woonkeuken met speksteenkachel en een keukenunit in hoekopstelling. En mocht je het snel koud hebben in de winter? Dan is er een houtkachel waar je lekker voor kunt zitten, wel eerst even aansteken natuurlijk. Ben je een sportief type? Dan komt dat goed uit, want er zit ook nog een hobbyruimte (gym) in het huis! Oh en heerlijk voor tijdens warme zomerdagen: er is nog een buitenzwembad ook.

Oei oei, zulke huizen zijn wel mooi en alles, maar daar zit natuurlijk een prijskaartje aan: € 925.000,00. Wij sparen nog wel even door, maar wie weet winnen we de jackpot met de Ouderjaarstrekking.

Voor alle informatie over deze woonboerderij, ga naar funda.nl.

Bron foto’s: Funda.nl

2 Reacties op “Deze week een nieuw en prachtig droomhuis: Púndyk 4”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *