Deze week een bijzonder droomhuis: Ceresweg 18

Het is alweer even geleden dat wij met een droomhuis kwamen aanzetten. Maar ja, die komen niet zomaar één, twee, drie uit de lucht vallen. Na enig speuren hebben wij een nieuw droomhuis gevonden.

Het is een ander droomhuis dan dat je gewend bent. Het ligt aan de oostzijde van Leeuwarden en is mooi omringd met veel groen. Daarnaast heeft deze woning ook nog een deel eigen water waar je veel plezier aan kan beleven!

We gaan over op het pand. Nu wordt het even anders. Het pand heeft twee bedrijfshallen waarvan één loods verbonden is met het kantoor en de woning. Beide loodsen zijn lekker groot, dus leef je er vooral in uit!

De woning heeft een aardige leefruimte en een grote keuken. Het complex heeft zeven kamers waarvan vijf slaapkamers en er zijn drie douches en twee toiletten. Verder beschikt de woning over twee woonlagen. Daarnaast heeft de woning ook een heerlijke jacuzzi, dus je kan lekker ontspannen na een drukke dag.

We gaan even naar buiten. Het huis heeft een mooie achtertuin die lekker groot is. Als je van veel groen houdt, dan is dit de ideale plek voor jou, want de achtertuin heeft een groot gazon. Ook heeft de achtertuin een terrasruimte onder de veranda.

Zo’n (best wel groot) terrein tot je beschikking hebben is ideaal, maar natuurlijk zit er wel een prijskaartje aan: een prijskaartje van maar liefst € 1.500.000,00. Wij sparen nog wel even door…

Bron: Funda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *