Deze op het oog normaal uitziende woning is razend populair op Funda

Aan de voorkant niks bijzonders, het lijken hele normale huizen. Geen rare kleuren, geen aparte vormen, nee, voor het zicht gewoon een hele normale woning. Toch is deze woning ontzettend populair op Funda en wordt dan ook vaak bekeken. Maar wat maakt deze Groningse woning aan de Nassaulaan zo bijzonder?  

Het begint al met de locatie; de woning ligt in de Oranjewijk, grenzend aan het Noorderplantsoen, alle voorzieningen zijn dichtbij en het centrum is op loopafstand. Ideaal en dus een gewilde locatie voor velen.

De binnenkant van woning heeft een bijzondere en karakteristieke uitstraling, wat je zeker niet vaak meer tegenkomt. Alsof het een schilderij is en je honderd jaar teruggaat in de tijd, zo kun je het interieur misschien wel het beste omschrijven. Als je hier zou willen wonen, is de kans dan ook groot dat je het volledig wil verbouwen en aan wil passen aan de huidige tijd, maar dat staat de vraagprijs zeker toe!

De oud-bewoner van deze woning, die in januari dit jaar helaas is overleden, heeft de verschillende ruimtes ook een namen gegeven. Zo heb je de Grote en de Kleine Bibliotheek, de Salon en de Centrale Ruimte. Dit en nog meer over het bijzonder verhaal van oud-bewoner Jacques Jacobs, lees je in dit artikel van de Leeuwarder Courant.

Meer informatie over deze woning vind je hier.

2 Reacties op “Deze op het oog normaal uitziende woning is razend populair op Funda”

  1. Wat een prachtig huis! Een zgn. ‘eigentijdse’ indeling kan bijna niet mooier zijn dan zoveel eigenzinnigheid en persoonlijkheid. Pand met karakter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *